Visit my YouTube channel here.

Raging Bull (1980)

raging-bull.jpg

I get ya’s both in the ring, I’ll give ya both a fuckin’ beatin’, ya both can fuck each other.

Raging Bull er basert på Jake La Motta sin selvbiografi. Martin Scorsese er regissør, og i hovedrollene finner vi radarparet Robert De Niro som Jake La Motta og Joe Pesci som broren. Martin Scorsese valgte å filme Raging Bull i svart/hvitt, og jeg kan ikke si at det gjorde filmen dårligere.

Raging Bull er en film som aldri traff meg. Jeg vet ingenting om Jake La Motta, bare det Martin Scorsese viste oss i filmen. Som film fungerer det ikke når man har en av tidenes mest usympatiske og destruktive personer festet på film, nemlig Jake La Motta. Robert De Niro er fantastisk som denne drittsekken, men jeg har ikke interesse av å bruke to timer på å stifte bekjentskap med denne syke og paranoide mannen. Null følelser fikk jeg for denne karen.

Raging Bull er dialogdrevet, men det er selvsagt boksekamper her også. Men de er rett og slett elendige. Du ser ofte slag som mangler kraft og kontakt, men man får noen godbiter i sakte film som er imponerende. Koreografien i ringen og måten boksekampene er filmet på er altfor dårlig.

Raging Bull skuffet meg, og til tider var den veldig kjedelig når en paranoid drittsekk har hovedrollen. Fantastiske skuespillerprestasjoner, men det er det eneste positive jeg kan si om Raging Bull.

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.