Cut Bank (2014)

cut bank

En død postmann?

Bilde: 2.35:1
Lyd: Engelsk Dolby Digital 5.1
Undertekst: Norsk

En postmann blir skutt og drept mens et kjærestepar filmer hendelsen. Hvis liket av postmannen blir funnet, så vil den unge mannen som filmet drapet få hele 100.000 dollar. Men her ligger det noe mer bak enn det øyet først ser.

Cut Bank er regissert av Matt Shakman, han har for det meste laget en hel haug med forskjellige TV-episoder. Rollebesetningen er ganske imponerende, her finner man skuespillere som John Malkovich, Billy Bob Thornton, Michael Stuhlbarg og Bruce Dern.

Men selv med en fin liten rollebesetning er ikke Cut Bank mye å skryte av. Manuset er dårlig, karakterene blir ikke bygget opp, hvem er egentlig disse karakterene?

Cut Bank er en krimfilm som på en måte føles ut som en svært dårlig utgave av en type film som Coen-brødrene lager. Noen ser en kriminell handling, det man ser er ikke hele sannheten og plutselig dukker det opp en gærning av en mann som er ute etter posten sin.

Karakterene er dårlig skrevet, nesten alle karakterene er noen ufyselige, selvopptatte typer. Hvorfor skal man bry seg om for eksempel dette kjæresteparet der ingen av karakterene har noe personlighet eller dybde? Og hvorfor i alle dager får fortsatt den udugelige Liam Hemsworth fremdeles filmroller? Han er helt talentløs, og han har så jævla lite karisma at jeg blir bare kvalm av å se på trynet til denne fyren i 2 minutter. Snakk om en ung man uten karisma og utstråling, ikke er han pen heller!

Dette er en film som er en typisk rett på DVD-utgivelse. Jeg har sett verre filmer, for all del, men når en ser filmer som Cut Bank, må jeg spørre spørsmålet, hva er poenget med å lage en så tom og lite kreativ film med så mange gode skuespillere?

Bilde: 8/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er i det minste klart og for det meste naturlig.

Dialogen er klar og tydelig. Det skjer veldig lite på lydsiden, lydsporet i Cut Bank er veldig rolig og stille.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.