Visit my YouTube channel here.

A Touch of Sin (2013)

a touch of sin

Vi følger fire personer som må ty til vold og drap. Alle fire har sine personlige grunner, noen blir ikke hørt, mens andre gjør det de må for å overleve. Penger er roten til alt vondt, nå er det kinesernes tur til å kjenne på baksiden av suksess.

A Touch of Sin har for det meste høstet gode kritikker. Dette er en velspilt film som starter litt lystig, men som også får en til å tenke litt når man ser hva penger og suksess gjør med nasjonen.

Se bare på den første historien om mannen som mener at byens befolkning har blitt lurt av lederen for byen, og en mann som har tjent seg søkkrik på salget av kullgruven. Alle ler av ham når han blir banket, det gjør at han tar loven i egne hender noe som ikke er så lurt, men som seer forstår man mannens vrede.

Det er to av historiene som er mest interessant å følge med på. Det er som sagt den førstnevnte historien om mannen med geværet, og den siste historien om den rastløse, unge mannen som aldri helt klarer å holde på en fast jobb. Men jeg skjønte ikke helt hva som skjedde med ham, hva poenget var med hans historie.

Historien om den eldre kvinnen fungerte ikke særlig synes jeg. Det ble ikke så interessant å følge med på. Mannen som dreper for penger klarte heller ikke å interessere meg så mye, det ble en smule uinteressant etter den fine åpningen med mannen som etter hvert går amok med våpen.

A Touch of Sin er en litt ujevn film, den har mye positivt å by på, men det å skape fire gode historier i en film er svært vanskelig. Temaet er vold og økonomi, en nasjon som har vokst og vokst, men nå er det nok slutt på moroa, grådigheten vil sikkert begynne å dominere og ødelegger flere millioner menneskeliv i Kina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.