Monster (2014)

monster

En ung jente er på rømmen etter at en seriemorder dreper hennes eldre søster. Seriemorderen er en topptrent drapsmaskin, og jenta får hjelp av en ung kvinne som er tilbakestående.

Monster er en merkelig film der vi følger to brødre. Den ene er en seriemorder, og den andre er en selvopptatt mann som oppsøker sin drapskåte bror når han trenger hjelp til å stjele en mobiltelefon. Eieren av mobiltelefonen har en liten søster, og seriemorderen dreper storesøsteren og kidnapper lillesøsteren når han først er i gang. Lillesøsteren klarer å rømme, og hun oppsøker to andre søstre i nærheten av stedet hun rømte fra. Den ene av søstrene er tilbakestående, og hun har en vilje som få har, noe som vil komme godt med når de står ansikt til ansikt med seriemorderen..

Jeg likte seriemorderen, og vi får se en virkelig god kampscene med mye energi og god koreografi. Det er også interessant å følge de to brødrene, for den eldste bryr seg virkelig ikke om sin yngre bror.

Men jeg likte ikke den tilbakestående kvinnen i filmen. Hun hører hjemme i en helt annen type film og sjanger, jeg skjønner ikke helt hva personene som lagde filmen tenkte på når de skapte en karakter som dette i en film med tittelen Monster. Den eneste karakteren jeg brydde meg om var den lille jenta.

Monster byr ikke på noen store overraskelser, så dette blir aldri en direkte spennende reise, du vet hvordan dette her vil ende. Til min store overraskelse er Monster en veldig voldelig film, så det er et stort pluss.

Monster har ikke noe nytt å tilby. Den har en hel haug med merkelige karakterer som hører hjemme i andre filmer, det eneste som holdt min interesse oppe var seriemorderen som er kul og jævla ekkel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.