Visit my YouTube channel here.

Monster (2004)

Monsteret våkner.

Monster består av 74 episoder. Her får man servert god karakterdybde, treg oppbygging og spennende scener. Historien er god, man blir engasjert når stakkars Tenma blir ydmyket av sin kjæreste, og når han blir mistenkt for drap som han ikke har begått. Historien er såpass fascinerende og god at mange av episodene ble for trege, jeg ble på en måte torturert, så spennende er Monster til tider.

74 episoder syntes jeg ble for mange episoder. Rundt 50 episoder hadde vært perfekt, for selv om mange av episodene når et klimaks, går det litt for tregt og man blir en smule utålmodig. Monster er en mørk serie med masse drap og blod. De siste episodene er skikkelig spennende, men den aller siste episoden skuffet meg med en opplagt slutt. Eller var slutten så opplagt?

Det jeg vil huske best er selve historien, atmosfæren og den korte fortellingen om de to monstrene som er ute etter et navn. Den korthistorien var skikkelig god. For de som liker thrillere med en god historie, er Monster et perfekt valg. Bare vær klar over den trege oppbyggingen, og at noen episoder kunne vært utelatt for å få bedre flyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: