Visit my YouTube channel here.

The Monster Squad (1987)

the monster squad

Where the hell am I supposed to find silver bullets? K-Mart?

Jeg fikk aldri med meg The Monster Squad da jeg var mindre. Ved en tilfeldighet fikk jeg høre om denne filmen, og det var mange som sammenlignet den med The Goonies. The Goonies var og er den store barnefilmen for min del. Hvorfor folk sammenligner The Monster Squad og mener at den er like bra som The Goonies, skjønner jeg bare ikke. The Monster Squad bygger ikke opp rollefigurene, og filmen mangler eventyrfølelsen som The Goonies har.

Det virker morsomt å ha de mest populære monstrene i en og samme film, men da burde manus ha vært betraktelig bedre. Monstrene får for lite skjermtid, og filmen har for kort spilletid med kun 82 minutter.

The Monster Squad er ikke i nærheten kongen av alle barnefilmer, The Goonies. Filmen er uengasjerende, for kort og har et dårlig manus.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.