Visit my YouTube channel here.

Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation (2018)

Dracula på ferietur.

Bilde: 1.85:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1, Norsk Dolby Digital 5.1

Familien til Dracula trenger en ferie, og de havner på et cruiseskip sammen med andre monstre som er ute etter å kose seg og slappe av. Men om bord befinner det seg en gammel fiende av Dracula, nemlig en Van Helsing og hans datter er kapteinen for dette cruiset. Dracula faller for datteren til Van Helsing, men hun er ute etter å drepe ham. Hvordan vil dette ende?

Dette er altså den tredje filmen i denne serien, og det er en grei film uten større overraskelser. Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation er som de to foregående filmene veldig familievennlig, den klarer å sjarmere både barn og voksne med sine fargerike karakterer.

Det filmen bommer på er at den blir for kort, og den bruker for lite tid på forholdet mellom Dracula og datteren til Van Helsing. Dette er jo et viktig tema i filmen da Dracula normalt sett ikke skal kunne forelske seg igjen, for hans kone døde og de hadde en slags spesiell kobling og som normalt sett ikke skjer mer enn en gang i livet.

Filmen bruker for lite tid på å utforske dette forholdet, og når rulleteksten dukket opp på skjermen satt jeg skuffet igjen for dette var dårlig historiefortelling. Igjen kom følelsen av latskap, noe som har blitt et stort problem i dagens oppfølgere. Hjertet pleier å være på riktig plass i den første filmen, så blir den en kassasuksess og filmselskapet ønsker flere oppfølgere for de har fått pengesyken og det går ut over kvaliteten.

Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation er en hyggelig og lett film som ikke føles ut som en kinofilm, det føles ut som en film som burde vært direkte lansert på hjemmevideomarkedet. Jeg smilte og lo i flere scener, men et ekte hjerte som slo når man skrev manuset til denne filmen var ikke til stede.

Ekstramateriell:
Audio Commentary
Original Shorts (9 minutter)
Scary-Oke Sing Alongs (7 minutter)
Monster Lullaby Scary-Oke Singalong with Denisovich! (5 minutter)
Behind the Screams: The Voices of Hotel Transylvania 3 (7 minutter)
Meet the New Characters (6 minutter)
Johnny’s Home Movies (5 minutter)
Drac’s Zing-Tastic Read Along (3 minutter)
Monster Activities! (28 minutter)
I See Love” Dance Party (3 minutter)
Lyric Videos (7 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.