Monster Trucks (2016)

En ung man blir venner med et monster som dukket opp når et oljeselskap boret etter olje. Den onde eieren for oljeselskapet leter etter monsteret, for dette kan ødelegge for hele oljefeltet og selvfølgelig koste en stor sum med penger.

Monster Trucks er en film for de aller yngste barna. Det er en god grunn til at filmen ble en økonomisk fiasko på kino, for her finner man ikke mye til historie. Jeg ble egentlig fornærmet over den dårlige historien.

Et stort problem er de to sentrale karakterene som blir spilt av skuespillere som er altfor gamle til å spille rollene de spiller. Jeg tror de skal være 16 år gamle i filmen, men de ser ikke ut som om det er 16 år gamle, de er faktisk i virkeligheten 26 og 27 år gamle! Hva tenker man på i Hollywood?

Ellers er det den samme gamle historien om en person som møter et monster som viser seg å være snill og hyggelig. Det spesielle med dette monsteret er at den elsker å drikke olje, og oljeselskapet ønsker ikke å stoppe boringen i dette området så de forsøker å late som om de aldri fant denne eller disse skapningene. Den unge, men egentlig gamle tenåringsgutten, ønsker seg en bil, og det får han når monsteret kan kontrollere et kjøretøy.

Da får vi se dumskapen i denne filmen når protagonisten blir ansvarlig for store ødeleggelser på andres kjøretøy, men det får ingen konsekvenser i dette universet. Filmen later som om ingenting har skjedd! Her har vi en fyr som gjør skade på andres kjøretøy mens han smiler og kjører videre i sin skraphaug. Man kan trygt si at dette er en drittsekk av en karakter.

For voksne personer er Monster Trucks bortkastet tid. Karakterene er hjernedøde, filmen har ikke en historie å fortelle og handlingen er forutsigbar og kjedelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.