Visit my YouTube channel here.

Monster Hunt (2015)

monster-hunt

Før levde monstre og mennesker i sammen, men nå er ikke det aktuelt lenger. Monstrene må holde seg på sin side, hvis ikke blir de drept av monsterjegere. Men en legende sier at det vil bli født en monsterbaby som vil gjenforene monstre og mennesker, og babyen er på vei.

Vi følger en ung mann som bor i en landsby. Plutselig en dag kommer det to monstre på besøk og en kvinnelig monsterjeger. Da starter eventyret for den unge mannen som har en legendarisk far som også var en monsterjeger. Han er ingen kriger, han er uskyldigheten selv og det tar ikke lang tid før han må ta seg av en kommende konge av et monster.

Monster Hunt er en familiefilm for hele familien. Monstrene i filmen er ikke skumle, noen ser ut som grønnsaker, mens andre ser ut som kosemonstre.

Karakterene vil jeg si er veldig sjarmerende, det gjelder både monstrene og menneskene. Selv skurkene er sjarmerende, men jeg må si det var merkelig å besøke skurkens kjøkken der monstre blir drept for så å spises av rikfolk. Det blir litt mørkt, men det løser seg underveis når et av monstrene er vanskelig å drepe.

Actionscenene er greie nok, men utenom at monsterbabyen blir et maskingevær, er de fleste kampscenene ganske ordinære og middelmådige til å være en kinesisk film.

Midtveis inn i filmen synes jeg filmen blir svakere. Grunnen til det er at det fokuseres for mye på mennesker, spesielt på protagonisten og hans nye kjæreste. Disse to skuespillerne har god kjemi, og de har flere søte scener sammen, men jeg ville se mer av monstrene og mindre av menneskene. For man blir aldri godt nok kjent med monstrene som får mest skjermtid, de er søte og sjarmerende, men utover det er det ikke så mye mer å hente.

Det virker som om det vil komme en eller flere oppfølgere. Det trenger vi, for jeg regner med at man kan gjøre mye ut at dette universet, og kanskje fokusere litt mer på monstrene i den neste filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.