Visit my YouTube channel here.

Mamma Mia! Here We Go Again (2018)

Nei, ikke en gang til!

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk Dolby Atmos

Sophie er gravid, og kjærligheten går ikke akkurat helt på skinner. Men det gjorde det heller ikke for hennes mor som var et skikkelig glad-ludder av en kvinne. Men ting vil nok løse seg til slutt for snille jenter i en ABBA-verden.

Den første filmen ble en stor kassasuksess dessverre, og nå mange år etter får man straffen for det. Den første filmen var elendig og irriterende, men ærlig talt, den var bedre enn dette makkverket av en kvalmende, idiotisk film.

Filmen veksler mellom fortid og nåtid der vi følger moren til Sophie og Sophie selv. I fortiden ser vi at moren til Sophie var et skikkelig ludder av dimensjoner. I løpet av sikkert 30 minutter så har hun knullet tre menn, og hele denne karakteren ble ekstremt uappetittlig i mine øyne og det verste er jo at dette er en familiefilm! Tenk på signalene som denne filmen sender da med et sjarmerende ludder som den sentrale karakteren! Jeg ble bare kvalm av denne karakteren, hun er jo mer kåt enn Geralt fra The Witcher-spillene!

Det blir fokus på sang og dans med kjente og for meg ukjente ABBA-låter. Man føler ikke at det er noe hjerte som slår når tekstene blir sunget, for her har man vært ute etter å lage en enkel film uten å svette for mye når man skrev manuset.

Historien er elendig fortalt, det er egentlig ganske frekt å si at filmen har en historie å fortelle i det hele tatt med dette tomme karaktergalleriet og det tomme manuset med nesten kun blanke ark. Man følger bare tomme filmkarakterer som har blitt sluppet ut i det fri av Randle Patrick McMurphy fra filmen One Flew Over the Cuckoo’s Nest. Kan noen pleiere få hentet dem tilbake igjen?

Det som er frustrerende og ganske provoserende er tekstingen på norsk når spesielt karakterene synger. Den som har oversatt disse tekstene til norsk burde straks skifte jobb, for denne personen kan ikke ha mye ære, den latsabben! Det er noe som heter kveldskurs i engelsk, bare så du vet det!

Dette er en helt meningsløs film som aldri skulle ha sett dagens lys. Det er en fordummende og enkel film uten et manus og den er blottet for innhold. Det hjelper ikke at dette skal være en gledesspreder av en film når den ikke har snev av kvalitet i noe den foretar seg. Dette er bare en dårlig film som fornærmer oss filmelskere.

Ekstramateriell:
Deleted/Extended Songs and Scenes (11 minutter)
High Jinks (1 minutt)
Enhanced Sing Alongs (47 minutter)
The Story (6 minutter)
Mamma Mia! Reunited (4 minutter)
Playing Donna (2 minutter)
Sophie’s Story (4 minutter)
Meeting Cher (4 minutter)
Costumes and Dynamos (5 minutter)
Choreographing Mamma Mia!: Here We Go Again (7 minutter)
Casts Meets Cast (6 minutter)
Curtain Call (4 minutter)
Dancing Queen: Anatomy of a Scene (3 minutter)
Cast Chats (5 minutter)
Performing for Legends (3 minutter)
Class of 79 (4 minutter)
Today Interview with Cher and Judy Craymer (5 minutter)
Feature Commentary with Director/Screenplay Writer Ol Parker
Feature Commentary with Producer Judy Craymer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.