Visit my YouTube channel here.

Love, Simon (2018)

På vei ut av skapet.

Bilde: 2.39:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

En ung mann holder en hemmelighet skjult både for familien og hans nærmeste venner. Hemmeligheten han bærer på er at han er homofil, og han ønsker å si det til omverdenen, men han har sett hvordan enkelte personer blir mobbet på skolen når de har kunngjort at de er homofile. Men så får han kontakt med en annen homofil person som han brevveksler med, og han blir forelsket i denne personen som han ikke vet hvem er.

Love, Simon er ikke en perfekt film, den har noen feil som ødelegger litt av filmopplevelsen, men totalt sett er dette en herlig og sjarmerende film med flinke skuespillere og et tema som aldri helt tar slutt.

Nå er ikke Love, Simon en mørk film, men det er ting her som jeg følte ikke passet inn. Det største problemet er først og fremst personen som driver med utpressing, han presser protagonisten slik at protagonisten skal forsøke å spleise sammen utpresseren og en av hans nærmeste venner. Dette følte jeg ikke hørte hjemme i denne filmen, for den har en fin historie å fortelle og dette ødela litt for meg.

Det samme gjorde faren til protagonisten som hele tiden kommer med slengbemerkninger om homofile, dette skal gjøre det ubehagelig for protagoniusten, men jeg ble litt flau over den enkle dialogen som kommer ut av munnen til faren.

Det som stemmer i Love, Simon er skuespillerne som er gode og de føles naturlige ut. Gruppekjemien er knallgod, og man ønsker selv at man har slike venner som man ser i filmen. Jeg er ganske sikker på at Nick Robinson og Alexandra Shipp vil få en fin skuespillerkarriere foran seg hvis de plukker ut de riktige rollene. Spesielt liker jeg Nick Robinson, jeg har sett ham i flere filmer og han imponerer meg mer og mer. Han er så rolig og behersket, man føler ikke at han spiller en rolle, det kommer så naturlig for ham å spille denne type karakterer med innestengte følelser.

Love, Simon er en sjarmerende og småmorsom film om seksualitet, skoleliv og vennskap. Kvalitetene til Love, Simon overgår de negative sidene, hadde man luket ut det som ikke helt fungerer i filmen så hadde dette nesten vært en perfekt film i mine øyne med tanke på historien den forteller og de flinke skuespillerne som gir liv til sine karakterer.

Ekstramateriell:
Audio Commentary
Deleted Scenes (8 minutter)
The Adaptation (11 minutter)
The Aquad (10 minutter)
#firstlovestorycontestwinner (2 minutter)
Dear Georgia (5 minutter)
Dear Atlanta (2 minutter)
Gallery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.