Visit my YouTube channel here.

A Tale of Two Sisters (2004)

a tale of two sisters

To søstre som har opplevd en tragisk hendelse, kommer hjem igjen etter de har tilbrakt den siste tiden på et psykiatrisk sykehus. Faren har fått seg en ny kone. Hun er en ustabil tyrann som ikke skyr noen midler for å få det som hun vil. Det blir en maktkamp mellom henne og de to søstrene, og det ender ille.

A Tale of Two Sisters er en psykologisk thriller som blander drama og Ringu atmosfæren. Det kunne ha gått galt, men her får vi servert en film som er like god som The Shining! A Tale of Two Sisters har den samme ekle stemningen som Ringu har, og det merkes. Noen av scenene er jævla spennende for å si det mildt.

Skuespillerne presterer å levere noe av det beste jeg har sett på lange tider. Kjemien og talent gjør at vi er vitne til noe utenom det vanlige. Tullinger som sier at asiatiske skuespillere er dårlige, burde se denne filmen. Da tenker jeg de holder kjeften sin etterpå. Filmens slutt byr på hodebry, men man behøver kun å se filmen en gang til hvis man ikke skjønte slutten.

Regissør Ji-woon Kim har en plettfri merittliste. Mannen har bare regissert gode filmer og ingen kalkuner. Kan f.eks. nevne The Foul King, The Quiet Family og A Bittersweet Life. Måten han filmer på er helt genialt. A Tale of Two Sisters ser skikkelig lekker ut med en fantastisk fargesammensetning. Vi er vitne til et stykke kunst som ikke mange kan følge etter. Denne mannen har et talent utenom det vanlige, og jeg håper virkelig ikke at Hollywood får kloa i ham.

10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.