Visit my YouTube channel here.

Bichunmoo (2000)

bichunmoo

Yu Jinha og Sullie er kjærester, og de ser for seg en lysende fremtid. Men alt blir revet bort på ett sekund. Hennes far, som er en mongolsk hærsjef, vil gifte henne bort til en mann med penger og makt. Yu Jinha har ingenting å stille opp med. Han er en fattig mann, men det er mye han ikke vet om sin fortid.

Bichunmoo var i sin tid Sør-Koreas dyreste film. Nå er det Hong Kong som er kjent for sverdfilmer der folk flyr i løse luften, men Sør-Korea gjorde et iherdig forsøk med Bichunmoo.

Historien er bra, og musikken gir meg gåsehud i enkelte scener. Svakhetene til Bichunmoo er actionscenene. Actionscenene er ikke like bra bra som de i Hero og House of Flying Daggers. Actionscenene i Bichunmoo er rett og slett for korte.

Skuespillerprestasjonene til hovedrolleinnehaverne Hyeon-jun Shin og Hee-seon Kim, er i toppklasse Akkurat her filmen scorer høyt. De spiller mye på kroppsspråket, og dialog er unødvendig. Helt fantastisk å bevitne.

Bichunmoo har en god historie, gode skuespillerprestasjoner og til tider bra filmmusikk. Litt synd med actionscenene som er for korte, men Bichunmoo er verdt å få med seg hvis du liker filmer som Hero og House of Flying Daggers.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.