Visit my YouTube channel here.

United 93 (2006)

united93

We have some planes.

Feil film, feil tidspunkt. United 93 er nok et bevis på menneskets grådighet. Hollywood gjør alt for å tjene penger, og jeg føler at denne filmen ikke burde vært laget på dette tidspunktet. Den skulle ikke ha kommet ut så tidlig med tanke på de etterlatte, og man burde ihvertfall lage en bedre film som hedrer ofrene.

United 93 prøver å vise oss tapperheten til menneskene ombord. Ja, de var tapre. Men igjen sitter jeg med følelsen av at Hollywood melker penger ut av elendigheten den dagen. United 93 er ikke bra laget. Alt føles så amatørmessing. Regissør Paul Greengrass legger ikke sin sjel i United 93. Han og filmstudioet ser kun gulroten foran seg, bare at gulroten har blitt byttet ut med sedler.

En helt unødvendig film. Dessverre tjente United 93 inn store beløp, så filmstudioet kunne sitte å gni seg i hendene mens pengene strømmet inn på konto. Skal man lage en slik alvorlig film, da er det noe som heter kvalitet.

United 93 er nok et bevis på grådighet, og det er kvalmende. Skal man først lage en film om terrorangrepet så kort tid etter, ha i det minste et godt manus hedrer ofrene. United 93 er rett og slett makkverk av en film!

1

2 thoughts on “United 93 (2006)”

  1. Totalt enig, alt for å tjene pengene sine, hakke sett World Trade Center enda men håper at den er hakket bedre en denne tragedien av en film.

  2. Loose change er en bedre film enn noen av disse hollywood makkverkene rundt temaet.. Hvorvidt det er noe i konspirasjonsteoriene elller om “truth” bevegelsen bare er locko i hodet er vanskelig å si, uansett er det svært usannsynlig at flight 93 bare ville ha styrtet rett i bakken, basketak eller ikke, det ble nok skutt ned av en jager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.