Visit my YouTube channel here.

One Third (2014)

one third

Tre personer raner en bank og gjemmer seg i en nattklubb. De gjemmer seg for politiet, men politiet er ikke det største problemet for de kan ikke stole på noen. Det er flere personer som er ute etter pengene, og de er meget farlige.

One Third er en underholdende film med fargerike karakterer. I starten kan det virke som om filmen er en komisk versjon av Reservoir Dogs, men det tar ikke lang tid før vi får se en typisk japansk krimkomedie med merkelige karakterer du bare finner i japanske filmer.

Som leserne av bloggen vet, så hater jeg virkelig den talentløse Tatsuya Fujiwara. Han har en av de ledende rollene i One Third, og jeg ble overrasket over at han ikke er så dårlig som han vanligvis er. Det må jeg takke manuset for, for han blir holdt tilbake og det er kun en gang han får lov til å overspille. Det jeg satt mest pris på er at han blir knullet i rumpehullet av en mann, ja, du leste riktig, han blir voldtatt av en mann og han får et sårt rumpehull. Jeg nøt denne scenen, det fortjente han etter så mange dårlige rolletolkninger i karrieren. Jeg håper du er sår for evig tid!

One Third har også en ung kvinne som har de styggeste beina jeg har sett en film. Hennes lår er så tynne og beinete at jeg holdt på å kaste opp middagen min. Det verste er jo at hun tror at hun er skikkelig sexy. Ta deg i sammen!

Dette er en film der alle lurer alle, men hvem er den smarteste av dem? One Third blir aldri kjedelig, men det er ikke en film der du bryr deg om karakterene. Alle sammen er dårlige mennesker, men det er i det minste interessant å se hvem som vil trekke det lengste strået.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: