Visit my YouTube channel here.

Anchorman 2: The Legend Continues (2013)

anchorman the legend continues

Idiotene er tilbake!

Ron Burgundy og Veronica Corningstone har giftet seg og fått en sønn. Begge to jobber på samme arbeidsplass, men forholdet blir satt på en prøve når sjefen for nyhetskanalen bestemmer seg for å gi jobben som hovedanker til Veronica Corningstone, samtidig gir han Ron Burgundy sparken på grunn av sin slurvete innstilling og kvaliteten han leverer foran kameraet. Nå må Ron Burgundy starte på nytt igjen, men først må han igjennom en ny depresjon før han ser lyset.

Fansen av den første filmen har ventet i mange år på en mulig oppfølger til Anchorman: The Legend of Ron Burgundy. Den første filmen gjorde det ikke særlig bra på kino, men etter noen år så ble det en kultklassiker på hjemmevideo.

Anchorman 2: The Legend Continues er regissert av Adam McKay, og selvsagt finner vi Will Ferrell i hovedrollen som Ron Burgundy. Heldigvis har man også fått med seg den gamle gjengen fra den første filmen, det er vel det som har gjort at det tok litt tid å lage oppfølgeren da markedsverdien til enkelte skuespillere har steget drastisk siden den første filmen.

Overraskende nok har Anchorman 2: The Legend Continues tjent inn ganske mye penger på amerikanske kinoer. Men det er mange som ikke er helt fornøyd med oppfølgeren, spesielt blodfansen av den første filmen har ikke vært nådige. Men som vi vet, humor er veldig subjektivt.

Men blodfansen har rett, Anchorman 2: The Legend Continues er nok et eksempel på en unødvendig oppfølger uten sjel og hjerte. Det her var en unødvendig oppfølger som kun har noen få morsomme scener, ellers er det ikke mye å le av her.

Humoren blir masete, skuespillerne forsøker sitt beste, men det holder bare ikke. Nå hadde sikkert ikke Anchorman 2: The Legend Continues mye til manus, men en skulle tro at garvede komikere kunne improvisere bedre enn det de gjør i Anchorman 2: The Legend Continues.

Likte du den første filmen som undertegnede og en hel haug med andre personer gjorde, så er jeg ganske sikker på at Anchorman 2: The Legend Continues vil skuffe deg stort. Den første filmen hadde i hvert fall bedre handling. I Anchorman 2: The Legend Continues er det bare rot, tull og tøys uten skikkelig rivalisering. Det var spesielt rivaliseringen som var hjertet i den første filmen, det finner man ikke her. Det blir kun gjort et halvhjertet forsøk med James Marsden, men det ble bare med forsøket.

Nei, dette var skuffende, meget skuffende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.