Visit my YouTube channel here.

The Transporter Refueled (2015)

the transporter refueled

Frank Martin har møtt veggen, han har ikke blitt vakrere med årene.

Bilde: 2.35:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

En sjåfør, Frank Martin, med dårlige tenner, blir truet av gruppe med prostituerte. Han må utføre forskjellige oppdrag ellers dør faren hans. Vil de knulle ham i hjel?

Jason Statham er ikke å finne i The Transporter Refueled. I stedet finner vi en sliten mann, hans navn er Ed Skrein, og han er blottet for karisma. Talent som skuespiller har han heller ikke, han er desidert den verste actionhelten jeg har sett på flere tiår i en hovedrolle. Hele fyren er bare tragisk å se og høre på. Han forsøker å etterligne Jason Statham, det eneste han får til er å få seerne til å le av ham når han høres ut som Christian Bale i Batman. Ed Skrein har ikke talentet til å være en actionhelt, han mangler karisma. Han kjører den lekre bilen, men råd til tannregulering det har han ikke. Hva i alle dager skjedde med den Frank Martin vi kjenner? Ville han prioritert en rådyr bil i stedet for å gå til tannlegen? Det hjelper ikke å kjøre en lekker bil og gå i dress når du ser ut som Mister Ed!

The Transporter Refueled er en film som rett og slett er bare elendig på alle plan. Karakterene er elendig, og skuespillerne er fra helvete, minus Ray Stevenson. Mentaliteten til personene som har laget The Transporter Refueled er mentaliteten til stygge, kvisete tenåringsgutter som har sett for mye på MTV med nærbilder av damerumper som vrikker på stjerten. Herregud!

Actionscenene er kjedelige, det er lite oppfinnsomhet her. Biljaktene er tamme, og bruken av sakte film er bare så jævlig irriterende. Redigeringen er rotete med raske klipp slik at det er vanskelig å få med seg alt av det som foregår utenfor bilen. Men vi slipper ikke unna å se det trøtte trynet til Ed Skrein i bilen, og vi blir påmint om at det er viktig å gå til tannlegen en gang i året.

The Transporter Refueled tror at den er veldig kul og underholdende, da tar den skammelig feil. Hadde dumme mennesker som fremdeles tror de er tenåringer fått penger til å lage en film i denne serien uten Jason Statham, så hadde resultatet blitt The Transporter Refueled. Jeg orker ikke å sjekke ut hvem som står bak denne filmproduksjonen, men de burde beskyttes mot seg selv.

Bilde: 9/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildekvaliteten er i det minste bra. Bildet er klart, veldig skarpt og fargene er varme for kontrasten er høyere enn normalt. Lysstyrken er satt litt ned i mørkere partier.

Lydsporet er også topp. Dialogen er klar og tydelig, og lydsporet fyller opp rommet med klar og detaljert lyd der sidehøyttalerne blir ofte tatt i bruk. Lydsporet er veldig aggressivt, så her er det bare å holde seg fast i stolen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: