Visit my YouTube channel here.

Crank: High Voltage (2009)

crank-high-voltage

Få tilbake mitt hjerte!

Jeg elsket Crank, og så frem til oppfølgeren der de fleste skuespillerne er tilbake. Jason Statham har vært kjedelig i de siste filmene han har medvirket i, i Crank: High Voltage er han tilbake der han skal være.

Crank: High Voltage starter der den første Crank sluttet. Tempoet er høyt, man blir ør i hodet av kameravinkler og klipping, det er kaos overalt. Der jeg følte at den første filmen nesten ikke hadde dødtid, stopper Crank: High Voltage opp noen ganger. Filmen er kort, spilletiden er på rundt 80 minutter, og da legger man bedre merke til når filmen stopper opp.

Det kan virke som om skaperne gikk tom for ideer, for jeg satt ikke helt med den samme følelsen som jeg satt med etter å ha sett første filmen. Jeg mener å huske at jeg lo mer av Crank, her ble det kun noen få enkelt scener som ble morsomme. Actionscenene tar heller aldri av, alt var bedre i Crank.

Selv med sine mangler satt jeg pris på denne actionfilmen som klart skiller seg ut i mengden. Mange vil nok hate Crank-filmene, det er kaotisk, urealistisk, men det er filmer med glimt i øyet. Poenget er å ha det moro, og der skuffer ikke disse to filmene.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.