Visit my YouTube channel here.

The Wild (2006)

Terribly sorry to bother you, but, um, do you speak koala? Sprechen Sie koala?

En ung løve ved navn Ryan blir ved et uhell transportert til Afrika. Hans far, Samson, tar opp jakten for å redde sønnen sin. Han får med seg vennene sine fra dyreparken, og det blir en vill tur.

The Wild tar historien sin fra Finding Nemo og Madagascar. Madagascar var for meg en skikkelig stor skuffelse, filmen var ikke morsom i det hele tatt. The Wild har veldig fin animasjon, og filmen er mye bedre enn Madagascar. Det er mye å le av her, spesielt de forvirrede duene tar kaka.

Det er ikke så mye å fortelle om denne filmen. En far som har skrytt at han var den store og sterke løven ute i villmarken, og sønnen som vil finne løvebrølet sitt. Faren har selvsagt ikke vært ute i villmarken, og da blir det mye forviklinger når vennene finner det ut.

Har du sett Finding Nemo og Madagascar, så vet du hva som venter. Humoren, og ikke minst animasjonen i The Wild er fantastisk. Dette er en film som er skikkelig undervurdert, og som fikk mye kritikk uten grunn, for The Wild er mye bedre enn Madagascar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.