Visit my YouTube channel here.

Wild Things (1998)

So you’re the new chicken licker.

Wild Things har aldri vært den store filmen for undertegnede. Du har en film bestående av usympatiske karakterer, og det er null karakterdybde her. Hadde man jobbet mer med historien og bakgrunnen til de involverte, så hadde filmen blitt bedre, det er jeg sikker på. Men her spilles det på sex og dumme damer, vel en dum dame.

Som de billige tøsene finner vi Denise Richards og Neve Campbell. Ingen av dem har noe som helst talent, men det er fælt å si, Denise Richards spiller bedre enn Neve Campbell her. Neve Campbell passer best i dramaserier på TV, for hun virker så forvirret og falsk i de fleste spillefilmene hun har medvirket i. Og når da selveste Denise Richards spiller bedre, da er det noe galt her.

Plottet i Wild Things er hvem som lurer hvem. Det er alt, og som sagt er det null dybde her. Dette er en film for tenåringer, for filmen har ikke så mye å tilby oss voksne. Wild Things er en film som prøver å være smart, men som bare lykkes halvveis. For det vesentlige mangler, en skikkelig god historie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.