Visit my YouTube channel here.

White Noise 2: The Light (2007)

If you save a life… you are responsible for it.

White Noise var en film jeg ikke likte, og filmen fikk hard medfart blant kritikerne. Nå har det i en rekke år kommet oppfølgere til større filmer, og så å si alle har vært elendige, med det mener jeg DVD-oppfølgere. Men White Noise 2: The Light er ikke en av dem, den er faktisk bedre enn originalen.

White Noise 2 blir aldri skummel, men den har noen få scener der du skvetter. Filmen følger ikke helt formelen til den første filmen, og det blir en slags Final Destination vri etter hvert. Det funker bra, og historien blir interessant og til tider spennende.

Det filmen kunne ha gjort bedre var å roe ned tempoet litt, for det skjer litt for mye, og det blir litt for lite dybde her. Det jeg elsker med slike filmer er når protagonisten driver etterforskning, og brikkene begynner å falle på plass. Selvsagt så er denne ingrediensen her, men det går som sagt for fort unna etter min smak.

Skuespillerne gjør en grei jobb, men Nathan Fillion som Abe Dale oser ikke akkurat karisma. Men det gjør Katee Sackhoff som spiller sykepleieren Sherry. Hun er ikke den beste skuespilleren, men hun har en fantastisk utstråling. Men hun kommer nok alltid til å være en TV-skuespiller.

En overraskende god film som er bedre enn den første filmen. Hvis du merkelig nok likte den første filmen, og digger Final Destination-filmene, så er White Noise 2: The Light verdt å sjekke ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.