Visit my YouTube channel here.

White Noise (2005)

The spirits don’t want you here.

White Noise er en dum film med en enkel handling. Eneste som redder filmen er mystikken, men når ting avsløres, henger ikke ting på greip. Det blir dumt og enkelt, skulle nesten tro at en kvisete tenåring hadde skrevet manuset.

White Noise klarer aldri å engasjere. Jeg brydde meg fint lite om hvem som ville leve eller dø. Michael Keaton ter seg som en idiot som skal redde alt og alle, jeg har blitt for gammel og kynisk til denne type historier. Skal man ofre liv og helse for andre, eller skal man ta vare på seg selv og sine nærmeste? Sistnevnte er mitt ståsted, samaritaner er jeg ikke.

Oppfølgeren til White Noise er en bedre film. Ikke ofte at en film som går rett på DVD, er bedre enn en påkostet kinofilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: