Visit my YouTube channel here.

I Saw the Light (2015)

Historien om Hank Williams.

I Saw the Light er regissert av Marc Abraham (Flash of Genius), og i hovedrollene finner vi Tom Hiddleston og Elizabeth Olsen.

Jeg har hørt om Hank Williams, men jeg visste ikke noe om hans liv. Da er det opp til denne biografifilmen å lære meg om hvem han var og ikke minst forventet jeg mye musikk.

Men I Saw the Light er en svak biografifilm. Problemet er at jeg aldri følte at jeg lærte å kjenne Hank Williams, hva slags demoner han hadde i seg og hvorfor han gjorde ting som han gjorde. Man får et veldig dårlig inntrykk av Hank Williams som menneske i I Saw the Light.

I Saw the Light er en veldig ufokusert biografifilm som mangler dybde og fokus på det den burde fortelle oss, og det er det indre sjellivet til Hank Williams og låtene han skrev. Det hadde også vært fint for oss som ikke har noe kjennskap til denne artisten å starte fra begynnelsen når han var yngre og fulgt ham når han begynte å interessere seg for musikk. Du vet, den vanlige formelen.

Men I Saw the Light har ikke tid til det, med en gang filmen starter har Hank Williams allerede etablert seg som musiker, og når han får sitt store gjennombrudd er det ikke mye som vi seere opplever med ham. Han får suksess, og det er det.

Men jeg fikk aldri inntrykk av at han var kjempepopulær, som sagt, dette er en utrolig rotete film som ikke har fokus på noe som helst. Regissøren gjør en elendig jobb, og jeg håper aldri han får lage en ny film så lenge han lever.

Den eneste som klarer å redde filmen litt er Tom Hiddleston som spiller Hank Williams. Han leverer en god rolletolkning med tanke på det lille han har å jobbe med, men problemet er at man bryr seg rett og slett ikke om Hank Williams. Man bryr seg heller ikke om kona hans som virker som en skikkelig megge. Dette er en film med to ufyselige karakterer, her er det ikke mye sjarm eller varme.

I Saw the Light har uinteressante karakterer og usympatiske karakterer, og når spilletiden er 2 timer så fikk jeg problemer med å konsentrere meg om det som skjedde på skjermen. Filmen klarte ikke å engasjere meg i det hele tatt. Og jeg forventet mye mer musikk, jeg skjønner rett og slett ikke helt poenget med denne filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.