The Connection (2014)

En fransk politimann er ute etter å knuse en narkoring, men denne kampen vil tære på hans psyke. Han vil også finne ut at han ikke kan stole på sine egne kolleger, for det finnes noen råtne epler blant hans egne.

The Connection er en velspilt film, det er en vellaget film og karakterene er interessante å følge. Den første timen gikk radig unna, men jeg fikk problemer i de siste 75 minuttene, da begynte interessen min å dale litt.

Det er ikke noe tvil om at The Connection er en vellaget film. Filmen er elegant, handlingen er lagt til syttitallet der vi finner franske skuespillere med store og markerte neser. Tonen er mørk, og vi får se noen harde likvideringer.

Faktisk fikk jeg problemer med å se forskjell på politimannen og hovedskurken i starten av filmen, den eneste måten jeg klarte å skille dem fra hverandre var nesene. Det er ikke bare asiater det er vanskelig å se forskjell på dere, ikke at jeg har problemer med å se eller høre forskjell.

Dette er en ganske mørk film med en emosjonell slutt. Det er noe jeg alltid setter pris på. Men det er en film som brenner sakte, og jeg tror ikke jeg kommer til å se den igjen. Det er ikke en film man hygger seg med, det er en kvalitetsfilm, men for meg manglet den energi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.