Visit my YouTube channel here.

Madagascar: Escape 2 Africa (2008)

Who’s your friend? Or is that your butt?

Madagascar falt aldri i smak, men jeg skal gi filmen en sjanse til da jeg likte Madagascar: Escape 2 Africa. Jeg ble veldig nysgjerrig på hvorfor jeg aldri likte den første filmen, for mange mener at Madagascar: Escape 2 Africa byr på mye av det samme som i den første filmen. Kanskje er det fordi at det skjer mye mer i Madagascar: Escape 2 Africa. Det er flere historier, og humoren treffer mye bedre i oppfølgeren etter min mening.

Jeg lo godt flere ganger, spesielt av Moto Moto, den feite selvopptatte flodhesten. Skuespillerne som gir sine stemmer til de forskjellige dyrene leverer bra. Det er bare en ting som er kjedelig med Madagascar-serien, nemlig løven Alex som blir for feminin. De andre er morsomme på sin måte, Alex blir bare kjedelig og feminin.

En oppfølger som er en god del bedre enn den første filmen. Madagascar: Escape 2 Africa har fått i seg en stor overdose sukker, og det blir det mye moro ut av, for de yngste og de eldste. En liten sjarmtroll av en film som ikke har en god historie, men som går fra scene til scene og byr på artige situasjoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.