Visit my YouTube channel here.

No Escape (2015)

no escape

Møt den asiatiske Kenny Rogers.

Bilde: 1.85:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

En familie må flytte til Asia for faren i familien må jobbe i et ukjent land. Men det tar ikke lang tid før de har landet at et kupp begynner og opprørerne er spesielt ute etter å drepe hvite djevler som har selvfølgelig gjort noe galt. Nå må familien gjøre alt de kan for å overleve, men farer lurer overalt.

No Escape er regissert av John Erick Dowdle (Quarantine, Devil, As Above, So Below), og i hovedrollene finner vi Owen Wilson, Lake Bell og Pierce Brosnan.

No Escape er en fin spenningsfilm, spesielt er den første halvdelen best, da får vi se noen nervepirrende scener som er ganske intense. Det er spesielt en scene som er spennende, men litt uvirkelig når faren i familien begynner å kaste ungene sine fra et tak til et annet tak. Jeg skal si at de lander trygt, det hadde vært så konge og sett et annet utfall.

Handlingen er veldig enkel. Hvit familie i et ikke navngitt land blir forfulgt av opprørere som vil drepe dem og familien forsøker å komme seg til sikkerhet, hvor enn det er.

Underveis blir No Escape dessverre litt for forutsigbar, jeg kan ikke si at jeg likte når James Bond dukker opp og dreper en hel haug med skurker. Men det var som forventet, men der og da følte jeg litt av realismen filmen hadde i starten forsvant helt.

Skurkene har ikke noe som helst personlighet i det hele tatt, de er bare skurker og utgjør trusselen for vår hvite familie som selvfølgelig ikke har gjort noe galt. Når det gjelder familien vi følger er de bare en vanlig kjernefamilie, de mangler bare en golden retriever og en stasjonsvogn. De er kjedelige, men det er interessant å se hvordan de forsøker å løse vanskelige og farlige situasjoner.

Jeg skulle bare ønske at No Escape turte å være mørkere. For den er veldig mørk i starten der vi ser hvite personer blir henrettet og man føler seg innestengt på hotellet sammen med familien. Men jeg følte aldri at familien var i fare, og det som da redder filmen er hendelsene på veien mot sikkerhet.

Bilde: 10/10 Lyd: 10/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er krystallklart, skarpt og detaljert. Fargene ser naturlige ut, mens sortnivået er topp. No Escape ser nydelig ut på Blu-ray Disc.

Dialogen er klar og tydelig. Lydsporet er veldig bra, det er en god del skuddvekslinger og eksplosjoner i filmen, og rommet blir fylt opp flere ganger av et aggressivt og livlig lydspor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.