Visit my YouTube channel here.

Full Throttle (1995)

Fartsidioter.

Full Throttle er ikke så aller verst den første halvdelen, men så skjærer det seg helt når Andy Lau sklir med motorsykkelen sin på en boks. Han blir stygt skadet, og han blir redd for fart og spenning. Hans kjære er alltid ved hans side, men han må velge mellom kjærlighet og adrenalin.

Dette er en film som er overalt. En slem far, fartsglade idioter som utsetter andre for farer, en mann som lærer hva det viktigste er i livet, og en stor dose med fordummende ære. Det er æren som gjør at rollefiguren som Andy Lau spiller, hele tiden gjør dumme valg. Vi er i neandertalernes verden, der menn med raske motorsykler er de kuleste på veiene. Tryner du så du skader deg stygt, og ikke setter deg på motorsykkelen igjen etter et lengre sykehusopphold, er du en taper. Dette er den enkle filosofien i Full Throttle.

Full Throttle er en idiotisk film med noen fartfylte scener, men rollefigurene er evneveike tapere. Filmmusikken er grusom, her venter sentimental musikk og elendig dialog når elskerne åpner seg opp for hverandre og forteller sine innerste følelser.

Dette er en tom og meget dum film som blir reddet av en ok første halvdel, så begynner helvete, og det er ingen vei tilbake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.