Visit my YouTube channel here.

Hail, Caesar! (2016)

hail caesar

Hobie Doyle?… You’re a Communist too?

Bilde: 1.78:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Året er 1951, og vi følger en mann som jobber for et filmstudio og han har nok å gjøre for han er den som forsøker å dysse ned skandaler hvis skuespillerne for filmstudioet har gjort noe som kan skade deres omdømme. Nå har en kjent skuespillerinne blitt gravid, og en av de største stjernene har blitt kidnappet av kommunistiske manusforfattere.

Hail, Caesar er regissert av Coen-brødrene, og i hovedrollene finner vi George Clooney og Josh Brolin. Filmen kostet 22 millioner dollar å lage, og den tjente inn rundt 63 millioner dollar på kino.

Med denne filmen hyller Coen-brødrene filmindustrien på en ganske hyggelig og ufarlig måte. Når det gjelder komediefilmer som Coen-brødrene har laget, så har det vært treff eller bom. For meg så havner Hail, Caesar midt på treet.

Mitt problem med Hail, Caesar er at jeg ikke ble engasjert i det som skjedde. Det er mange kjente skuespillere med i filmen, men jeg synes ærlig talt at manuset blir for tamt og hyggelig. Filmen klarte aldri å engasjere meg med sine halvslappe karakterer uten innhold.

Det jeg synes var mest interessant og artig var de kommunistiske manusforfatterene som kidnapper karakteren som blir spilt av George Clooney. Det er sært og litt interessant. Utenom det synes jeg ikke at det andre vi ser er særlig interessant eller morsomt. Karakteren føles veldig tomme ut, her finner man ikke mye dybde.

Jeg var litt redd for at Hail, Caesar ikke helt ville falle i smak, dessverre så stemte det. Jeg må si at jeg synes en film som for eksempel Hugo regissert av Martin Scorsese er en bedre film når han hyller filmmediet.

Bilde: 8/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 3/10

Bildet er klart med varme farger. Bildet er ikke så skarpt, og sortnivået er bra.

Dialogen er klar og tydelig. Dette er ikke en stor lydfilm, det er ikke mye som skjer her utenom dialogen.

Ekstramateriell:
Directing Hollywood (4 minutter)
The Stars Align (12 minutter)
An Era Of Glamour (6 minutter)
Magic Of A Bygone Era (6 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.