Visit my YouTube channel here.

Lost Boys: The Thirst (2010)

As soon as you feed, Senator, you won’t need these anymore.

Lost Boys: The Thirst er en mer humoristisk film som er nærmere originalen enn den andre filmen i serien, Lost Boys: The Tribe. I den første halvdelen fant jeg ikke helt ut om dette var en ræva film eller en parodifilm. Jeg fant ikke ut om regissøren mente alvor eller om han lekte seg. Heldigvis var det lek og moro han forsøkte på, men det ble ikke helt vellykket. Mye av grunnen til det er Corey Feldman som viser oss hvorfor han aldri kunne bli en skuespiller som kunne bære mesteparten av filmene på sine skuldre. Han er ikke god eller interessant nok. Han har gitt meg mange gode minner i større biroller, men han fungerer ikke som ledende hovedrolle. Hans stemme går meg på nervene, mannen har en ufyselig stemme, det høres ut som en demon i stemmeskifte.

Vi får se en fin liten gest i filmen der Corey Feldman legger et blad på graven til Corey Haim. Det er høydepunktet i filmen, det forsøkes også på noen tilbakeblikk til den første filmen med Corey Haim i bladbutikken. Det kunne de ha spart seg for.

Dårlige skuespillere kan være sjarmerende og irriterende samtidig. I denne filmen fungerer de sånn halvveis, ikke noe mer. Manuset er ikke velskrevet nok, og filmen har en veldig kort spilletid. Historien er en parodi, den er fordummende og latterlig, akkurat slik det skal være i filmer som går rett på video og som er oppfølgere.

Lost Boys: The Thirst er den dårligste filmen i trilogien så langt. Den er verdt å se da den har litt sjarm, men dessverre ødelegger Corey Feldman filmen da han ikke er en skuespiller som kan ha en ledende rolle. Liker du humor og idioti, kan denne filmen være verdt å sjekke ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.