Visit my YouTube channel here.

Boys on the Run (2010)

Runkemannen.

Boys on the Run er en sex-komedie fra Japan som er vanskelig å like. Rollefigurene er usympatiske, de fleste er noen svin, kåte og dumme. Kjærlighetshistorien fungerer svært dårlig med et ludder som ligger med de fleste menn kan det virke som. Runkemannen er ikke pen og han er ekkel. Mannen kunne gjerne ha tredd en plastpose over hodet slik at jeg slapp å se tapertrynet hans.

Filmen har noen artige scener helt i starten av filmen, men så blir det for mye drama og en runkemann som ikke kan slåss. Han skal kjempe for sin egen og kjæres ære, men det er få som tror han vil klare det, selv med boksetrening. Hvem trenger vel å forsvare seg selv når man heller kan ta seg en runk?

Jeg fikk ikke mye ut av denne filmen. Den har noen artige ideer der runkemannen sammen med sin utvalgte havner på et kjærlighetshotell for de som liker sadomasochisme. Hadde nå bare filmen fortsatt i det sporet kunne dette blitt en riktig morsom og hyggelig sex-komedie. Selvsagt blir det ødelagt med abort og en runkemann som ikke kan slåss, selv om han prøver å skifte stil, da som en slem gutt.

En film om ingenting, en film som har en latterlig kjærlighetshistorie som det aldri vil bli noe av. Rollefigurene er uspiselige, da blir det lite hygge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: