Visit my YouTube channel here.

Newsmakers (2009)

Drama i Russland.

Newsmakers er en nyinnspilling av Johnnie Toos Breakin News. Filmen er så å si prikk lik, det er noen actionscener som er forlenget og noen som mangler, men etter det jeg husker er filmene identiske. Jeg vil si at nyinnspillingen er like god som originalen, eneste er at jeg synes filmen har litt for mye hastverk når alt skal avgjøres.

Åpningsscenen er herlig. Her avfyres det nok av skudd med forskjellige type våpen, og det varer lenge før filmen roer seg ned. Historien er idiotisk, kvinnen i Newsmakers er like irriterende som kvinnen i Breaking News. Karrieremennesker som sleiker romper og suger kukk er mennesker jeg spyr av, og som jeg ikke respekterer som mennesker. De ofrer alt og alle får å nå toppen. Kvalmende skapninger!

Newsmakers har samme problemer som originalen, det vil si at filmen tar en lang pustepause midtveis. Da merker man at det tar tid før energien er tilbake igjen, for det lukter krutt av skuddvekslingene. Newsmakers er en film som må høres på et oppegående hjemmekinoanlegg, ikke noe plastikk-dritt til 5000 kroner. I mange filmer er lyden halve opplevelsen, det oppdaget jeg i 1998.

En unødvendig nyinnspilling som er like god som originalen, men unødvendig er den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.