Visit my YouTube channel here.

Funky Forest: The First Contact (2005)

funky forrest the first contact

Blodsugende liten mann som faller i ro når noen drar ham i penisen.

Å beskrive Funky Forest: The First Contact er nesten umulig. Det er sikkert noen som finner en mening med Funky Forest: The First Contact, selv fant jeg ingen. Filmen har en spilletid på hele 150 minutter og har mange lange scener, spesielt et dansenummer og en lang låt på slutten. Da falt jeg av lasset, og jeg ventet på noen latterkuler. Men belønningen uteble totalt. Det er noen morsomme scener i filmen, spesielt skapningene som liker å bli dratt i penisen. Ellers er det ikke mye å le av.

Jeg elsker sære filmer. Inntrykket jeg satt igjen med etter at Funky Forest: The First Contact var ferdig var at dette var en film som prøvde å være sær og morsom, men den feilet. Jeg savnet en synligere tråd, hvis det i det hele tatt var en tråd her. Den tråden var for mitt vedkommende vanskelig å oppdage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.