Visit my YouTube channel here.

Intruders (2011)

Bilde: 2:35.1
Lyd: DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekster: Dansk, engelsk, finsk, norsk, svensk
Ekstramateriell: Deleted Scenes, Who Is Hollowface? – The Making Of Intruders, Reality vs. Fantasy – Two Stories Two Cities, Directed By

Det er noen her.

Vi følger to familier som får uventet besøk av en ansiktsløs mann. Hva er det han vil?

Jeg gledet meg til Intruders, da jeg var svært spent på hva regissør Juan Carlos Fresnadillo kunne få til etter 28 Weeks Later. Det var svært lite fant jeg ut, for Intruders er dessverre ikke en god film. Historien er rotete fortalt, og ikke så smart som filmen ønsker den skal være. Det er vanskelig å skjønne hva poenget var, jeg fant ikke noe mening i det hele tatt med Intruders med den rotete historiefortellingen.

Filmen åpner greit med litt spenning og uro, men midtveis føler man at det mangler noe essensielt her, nemlig å bry seg om de tomme rollefigurene. De er like tomme som mannen uten ansikt. Hva er poenget med kona til John Farrow? Eneste hun gjør er å se bekymret ut hele tiden, en helt ubrukelig rollefigur! Det er også mange scener her som ikke bidrar med noe som helst når det gjelder historien. Du ser en scene, hører litt skummel musikk, så er scenen ferdig. Ikke bra!

Intruders er en film som vil et eller annet, men den får ikke noe til. Den er repeterende kjedelig, og jeg skjønte ikke hvem målgruppen var. Jeg trodde det først var tenåringer, men da skal man ikke vise puppene til en kvinne, da blir aldersgrensen automatisk høyere i USA. Intruders blir aldri spennende når den repeterer seg selv hele tiden, det er et kjedelig og lukket miljø filmen finner sted i.

Bilde 5/10: Skuffende bildekvalitet. Virker som om noen har lekt seg litt for mye med lysstyrken som ødelegger sortnivået, og man får et grønnskjær som ikke ser bra ut. Dette går også utover fargene som blir veldig blasse. Bildet er også mykt, skarphet mangler.

Lyd 7/10: Lyden fyller rommet veldig ofte, og det er selvsagt bra. Men noen ganger føltes det ut som om senterhøyttaleren ble noen desibel høyere i noen sekunder, og dialogen ble veldig skarp og hul. Litt ujevn lydkvalitet som vil for mye.

Ekstramateriell 4/10: Noen korte snutter som ikke forteller så mye, og så en lengre bakomfilm på rundt 19 minutter. Ikke så spennende da filmen ikke holder mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.