Visit my YouTube channel here.

Love (2011)

love-2011

Vi følger en mann som befinner seg alene om bord en romstasjon. Plutselig mister han helt kontakt med jorden, han er alene og ensom og hjernen begynner å leve sitt eget liv. Vil han noensinne høre en annen stemme enn sin egen igjen?

Love er en lavbudsjettfilm som rett og slett var en kjedelig filmopplevelse. Skuespillerne er ikke mye å skryte av, da snakker jeg om protagonisten som er en kjedelig type og som for det meste må bære filmen på sine skuldre. Når hjernen begynner å leve sitt eget liv, så skulle man tro at det her kunne bli interessant. Men nei, det ble det ikke, det ble bare fjollete og tullete i lengden når budsjettet er så lavt som det er.

Det eneste positive jeg kan si er at man får se noen fine visuelle scener, men utover det fant jeg ikke noe positivt i det hele tatt med Love som film. Heldigvis var filmen kort, men etter 20 minutter mistet jeg konsentrasjonen. Filmen er lite innbydende, det lukter uavhengig film lang vei, ikke at jeg har problemer med det, men lukten kan bli noen ganger veldig stram og ekkel, som her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: