Visit my YouTube channel here.

Ringu 2 (1999)

Why were you the only one saved?

Ringu 2 starter der Ringu sluttet. Alt lå til rette for en spennende oppfølger, men Hideo Nakata klarte ikke å følge opp. Der det skjedde lite i Ringu, skjer det mye mer i oppfølgeren. Det er flere skremmende scener i oppfølgeren. Noen av dem er virkelig bra, spesielt brønnscenen.

Men underveis sporer det helt av, og Hideo Nakata presterer å ødelegge Sadako som rollefigur. Hun bli ikke skremmende i det hele tatt. Vi blir da sittende med en ond gutt som Sadako har overført sine krefter til. Er det noe som ødelegger filmer er det besatte barn som kniper øynene sammen for å vise hvor onde og sinte de er.

Til slutt føles ikke Ringu 2 ut som en skikkelig Ringu-film når man sammenligner Ringu 2 med Ringu. Det er greit at det er paranormale hendelser vi er vitne til, men her blir begeret fullt med politimenn og vitenskapsmenn. Mystikken fra Ringu er borte, og da sitter vi igjen med en helt ordinær film.

Ringu 2 er ikke en verdig oppfølger. Heldigvis kom det en tredje film ved navn Ringu 0, og der klarte Hideo Nakata å rette opp en del feil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: