Visit my YouTube channel here.

Fighting (2009)

fighting

Knyttnever og penger.

Fighting stjeler så å si alt fra kjente filmer. Det er ikke noe form for kreativitet å finne, men heldigvis er ikke filmen så aller verst. Jeg har sett mye verre filmer som har manglet en egen identitet. Fighting går på skinner helt inn, man skal være passe blåst hvis man ikke skjønner hva som foregår på slutten når alt skal avgjøres og penger skal telles.

Karakterdybde, trening og bakgrunnshistorie er totalt fraværende. Eneste vi får litt informasjon om er sønn og far forholdet, og selvsagt dukker en gammel rival opp som vekker vonde minner.

Skuespillerne gjør en grei jobb, det er ikke rolletoninger man husker. Jeg kjøper ikke Channing Tatum som en slåsskjempe, introduksjonen er skikkelig elendig. Man får som sagt ikke noe informasjon om rollefigurene. Det viktigste er at jeg ikke kjedet meg når jeg så Fighting. Det er en tom film blottet for ideer, men som sagt har jeg sett en del av denne type filmer, og Fighting kommer ganske bra ut når dette er en Hollywood-produksjon.

En bedre film enn Never Back Down.

5

2 thoughts on “Fighting (2009)”

  1. Ser de sammenligner filmen med Red Belt på filmbyen.no
    Sovna nesten av den jeg… sukk rar smak folk har for film ^.^
    Vet ikke helt om jeg synes denne er bedre enn Never Back down… tjo, kanskje den er det. Jeg gav de samme karakter se.

    1. Hvis det er noen som sammenligner Red Belt med Fighting, da er det bedre å holde kjeft og se litt flere kampsportfilmer. Man skal ikke åpne kjeften sin før man vet hva man snakker om, det sa min mor. Redbelt er nok mer dypere enn Fighting, mer drama.

      Sovnet du nesten av Redbelt eller Fighting?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.