Visit my YouTube channel here.

Stranger Than Fiction (2006)

You don’t understand that this isn’t a story to me, it’s my life! I want to live!

Det var litt uvant å se Will Ferrell i en mer seriøs rolle. Mannen er kjent for sin litt sære og spesielle humor, men mannen klarer også å spille i mer seriøse roller. Jim Carrey gjorde det samme, og han har bevist at han ikke bare kan spille komedieroller. Will Ferrell er langt ifra like dyktig som Jim Carrey når det gjelder å spille seriøse roller, men i denne filmen så leverer han en god og solid jobb. Rollefiguren han spiller krever ikke så mye, så dette var den riktige filmen for Will Ferrell.

Stranger Than Fiction er en dramafilm som blander sjarmerende komedie og kjærlighet inn i historien. Ikke forvent noe typisk Will Ferrell-humor, for det finner du ikke her. Filmen er til tider spennende, og Dustin Hoffman som spiller professor Jules Hilbert, leverer en gnistrende rolletolkning.

Filmen har humor, en type voksen humor man kan humre av. Det blir aldri kjedelig, og man blir oppslukt i denne historien og rollefigurene i filmen. Er det noe å sette fingeren på, er det slutten som var feig og typisk en ekte Hollywood-slutt i moderne tid. Det var akkurat det som var temaet i filmen, og som seer kan man ikke være uenig i Jules Hilbert sin dom. Den originale slutten var mye bedre!

Stranger Than Fiction er en virkelig en god film med dramatikk og hjertevarme. Denne kan trygt anbefales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.