Visit my YouTube channel here.

Species (1995)

Yeah. Tell him he’s about to copulate with a creature from outer space.

Species er en film som er så dårlig at den har litt underholdningsverdi. Her finner man noen meget gode skuespillere i Ben Kingsley, Forest Whitaker og Alfred Molina. Andre som er verdt å nevne er Michael Madsen, og en meget naken og lekker Natasha Henstridge. Species var hennes aller første spillefilm, og hun tok godt vare på sjansen når hun stadig blotter seg. Michelle Williams har også en liten rolle helt i starten av filmen der hun spiller en ung Sil.

Det morsomste med Species er hvordan Natasha Henstridge sjekker opp billige menn som selvsagt vil ligge med henne. Hun er direkte, og mennene faller selvsagt for denne deilige kvinnen, dumme og kåte som de er. Sammen med Natasha Henstridge, stjeler Forest Whitaker showet med en av tidenes mest ubrukelige rollefigurer. Han spiller en klarsynt mann som nesten alltid sier det mest innlysende. Det blir veldig morsomt hver gang han åpner den dumme munnen sin, og sjelden har jeg sett Forest Whitaker spille så dårlig. Mannen er elendig! Han er ikke den eneste, for dialogen stinker råtten fisk. Å se så gode skuespillere klappe helt i sammen pga. dialogen, er en film verdt å se.

Species er en ufrivillig komediefilm man burde få med seg. Det topper seg når den utenomjordiske skapningen skal føde, og vi ser tidens stygge brystvorter. Brystvortene ser ut som den stygge BH-en Madonna brukte i sin tid. Ekle greier!

Se og le, Species er verdt å se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.