Visit my YouTube channel here.

Good Morning, Vietnam (1987)

good morning Vietnam

From a Marine in Da Nang: “Captain Hauk sucks the sweat off of a dead man’s balls.” I have no idea what that means, sir, but it seems very negative to me.

Selv om jeg aldri har taklet den maniske Robin Williams, leverer han en strålende rolletolkning i Good Morning, Vietnam. Robin Williams er en god skuespiller, men jeg foretrekker ham i mer seriøse filmer der han er mer avbalansert. Han er manisk i Good Morning, Vietnam, men på en god måte der han muntrer opp troppene som opplever helvete på jord.

J.T. Walsh spiller skurken i filmen, og det er få som klarer å være like drittsekk som denne karen. Han døde dessverre altfor tidlig, jeg savner denne drittsekken på film. Vietnamkrigen er over, men krig er alltid et dagsaktuelt tema. En nasjon som står for ytringsfrihet, teiper igjen munnen på en mann som ikke har respekt for menn med stjerner. Adrian Cronauer blir helten, og han står opp for det han tror på. Sannheten.

Good Morning, Vietnam er en morsom, men samtidig en alvorlig film. Vi har skurker, vi har helter. Det er bare at skurken heter Sgt. Major Dickerson, og ikke Vietcong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.