Live by Night (2016)

Vi følger en irsk gangster som klatrer opp rangstigen, men det har sin pris.

Live by Night er regissert av en Ben Affleck, og han har selv hovedrollen i filmen. Jeg visste at dette ikke ville være en god filmopplevelse når jeg leste handlingsreferatet og at Ben Affleck selv hadde hovedrollen i en gangsterfilm. Ben Affleck som en gangster, ikke få meg til å le!

For Ben Affleck kler ikke denne rollen i det hele tatt, det vet de fleste og da er egentlig løpet kjørt. Men manuset er heller ikke noe å skryte av, karakterene er generiske, protagonisten kan ikke bli mer kjedelig når Ben Affleck ikke orker å vise energi i det hele tatt. Han virker rett og slett helt utbrent, han har hatt mye å gjøre etter at han vant Oscar for Argo, og samtidig har han begynt å overvurdere seg selv der han både skal ha hovedrollen i en film og samtidig regissere filmen.

Det er ikke noe spesielt med Live by Night. Det er en film som ikke klarer å engasjere med sine flate og tomme karakterer. Det er ikke mye innhold å spore i denne tomme filmen med sin tomme historie. Det er en god grunn til at Live by Night ble en flopp på kino, filmer som dette burde ikke få grønt lys og filmer som dette hjelper heller ikke når man har begynt å bli alvorlig filmlei! Det virker som om filmskaperne ikke lenger klarer å utvikle seg, og jeg gir snart opp, for etter så mange år med film så er det så lett å se og føle latskap og manglende kreativitet. Live by Night er bare noe generisk piss av en tom og sjelløs film.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.