Visit my YouTube channel here.

Morgan (2016)

En kvinne blir sendt til en hemmelig plass der forskere har klart å skape et menneske som er superintelligent og hun har utviklet seg svært raskt. Kvinnen har en oppgave, hun må bestemme om det kunstige, fremstilte mennesket skal leve eller dø.

Morgan er en dårlig versjonen av den fantastiske Ex Machina. Ting blir dessverre ikke bedre når den meget ubrukelige Kate Mara har hovedrollen. Jeg klarer ikke dette såkalte kvinnemennesket. Hun ser ut som Titten Tei, hun er lite attraktiv og hun har som vanlig ikke sjel. Det er faen meg på tide at noen slutter å gi denne hurpa filmroller, hun har jo ikke noe form for personlighet å snakke om og penisen min krymper hver gang jeg ser henne. Æsj!

Det mest interessante og beste med filmen er når Paul Giamatti utforsker psyken til Morgan. Dette er klart den beste scenen i filmen, Paul Giamatti viser klasse i de få minuttene han er med i. Han er virkelig intens og ubehagelig når han øker temperaturen i denne scenen.

Men så blir Morgan forvandlet til en actionfilm som ikke fungerer. Det er heller ikke vanskelig å forstå hvem karakteren til Kate Mara er, vi snakker jo om et menneske ute sjel og personlighet. Kate Mara trenger ikke å spille en Terminator, hun er en ekte Terminator og det som skal være en liten overraskelse feiler helt for dette vet man allerede etter fem minutter.

Klippingen man finner under actionscenene er grusomt. Det er bare ett ord man kan bruke om klippingen og actionkoreografien i Morgan, søppel!

Hvis man tror at dette er en film som bruker mye tid på etikk og dype spørsmål, så kan jeg garantere deg at du vil bli skuffet. Det finnes ikke en eneste grunn til at en film som Morgan eksisterer når man har filmer som Ex Machina og faktisk Splice. Selv om sistnevnte film ikke helt falt i smak, var den i det minste mye mer underholdende enn Morgan, og det er faktisk en film jeg har lyst til å se igjen når jeg ser jeg ga Splice samme karakter som jeg gir Morgan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: