Visit my YouTube channel here.

Ratchet & Clank (2016)

ratchet and clank

Fra spill til film.

Bilde: 2.35:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1, Norsk DTS-HD Master Audio 5.1

Universet er i fare, og duoen Ratchet og Clank blir en viktig og sentral brikke for å stoppe ondskapen. For en kortvokst mann er ute etter å ødelegge planeter, og med det blir to nye helter skapt, deres navn er Ratchet og Clank.

Ratchet & Clank er basert på det første dataspillet i denne serien som jeg ikke har spilt. Det har kommet en god del spill i denne serien, jeg har ikke spilt et eneste spill, men jeg kommer nok til å gjøre det før eller siden.

Ratchet & Clank er først og fremst en film for de yngste barna. Nå har det kommet svært få filmer som er noe å skryte av hvis de er basert på populære dataspill. Selv om jeg ikke har spilt spillene kan jeg ikke si at Ratchet & Clank er en god film.

Problemet med Ratchet & Clank er at den er for barnslig, humoren er for påtrengende og handlingen er etter læreboka. Man merker at Ratchet & Clank er basert på et dataspill, for det man ser og opplever er det jeg forbinder med dataspill som sikter seg inn på de yngre barna. Det er ikke noe innhold her.

Hvorfor i alle dager skal skurker i dagens animasjonsfilmer være kortvokste? Nesten alle kortvokste skurker ligner på hverandre når det gjelder utseende og personlighet. Kan noen stoppe denne trenden snarest!

Ratchet & Clank er en film som går i glemmeboka mens man ser filmen. De yngste barna vil nok hygge seg med filmen, den har nok av action og fjollete humor. Det er lite dødtid å spore, men for voksne blir dette for lett og lineært.

Bilde: 10/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart, skarpt og fargene sprudler. Det er som vanlig lite å klage på når det gjelder bildekvaliteten i en nyere animasjonsfilm.

Dialogen er klar og tydelig. Dette lydsporet er livlig, lyden fyller opp rommet med klar og detaljert lyd og det er litt kraft her i enkelte actionscener.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: