Visit my YouTube channel here.

Mechanic: Resurrection (2016)

Arthur Bishop redder en kvinne i nød, men hun har sin egen agenda og det tar ikke lang tid før fortiden til Arthur Bishop banker på døren og krever at han dreper tre personer.

Mechanic: Resurrection er altså oppfølgeren til The Mechanic, som ikke var en særlig god nyinnspilling. Man kan vel kalle Mechanic: Resurrection for det Hitman-filmene skulle ha vært. Her ser vi spesielt en veldig god sekvens når protagonisten skal drepe en person som liker å svømme i sitt luksuriøse svømmebasseng på toppen av en skyskraper. Dette er en veldig god og kreativ sekvens som fikk frem mitt trøtte smil, og det er slik en Hitman-film burde være.

Ellers går det meste på skinner, Mechanic: Resurrection er en dum film med høyt tempo der det nesten blir utmattende å se på alt som skjer på skjermen. Filmen tar ikke lange pustepauser, den lengste pustepause er når protagonisten redder kvinnen i nød og de hygger seg litt på den lille øya. Etter det er det full pupp fra start til slutt, protagonisten reiser til mange forskjellige plasser der han dreper mange slemme menn, og han er en jævel til å dykke. Han holder seg lenge under vann, det er ikke ofte vi ser ham på overflaten for å trekke litt luft når han først er i vannet.

Jeg har absolutt sett dårligere filmer enn Mechanic: Resurrection. Dette er en hjernedød actionfilm der selvfølgelig Jason Statham sparker ræv og dreper sikkert 40-50 mennesker. Voldsbruken er ganske hard, selv om det er lite tennbart å se for mye CGI-blod. Sammenlignet med den første filmen er tempoet skyhøyt, men den første filmen hadde en mer interessant historie å fortelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.