Visit my YouTube channel here.

S.W.A.T. (2003)

SWAT stands for Special Weapons And Tactics. Where were your tactics out there?

Colin Farrell var ganske populær når S.W.A.T. ble lansert. Før denne filmen hadde ham medvirket i Phone Boot, Daredevil og Minority Report, som var blant de mest populære filmene. Hans beste rolletolkning synes jeg er i filmen Tigerland, en undervurdert film jeg håper flere vil oppdage med tiden. Jeg liker ham best i actionfilmer. Han kan også spille mer seriøse roller, men jeg liker ham best i lette actionfilmer, som i S.W.A.T. Han har typiske trekk som en actionskuespiller med glimt i øyet.

S.W.A.T. er en hjernedød popcornfilm som klarer å underholde. Samuel L. Jackson er som alltid like kul, og Michelle Rodriguez overspiller som alltid. Selv om det blir for mye overspilling og et tøft ytre, kler hun denne type roller. Den som imponerer mest er Jeremy Renner. S.W.A.T. var den første filmen jeg stiftet bekjentskap med denne karismatiske skuespilleren som kler denne rollen som hånd i hanske. Han er en undervurdert actionskuespiller, og først etter The Hurt Locker har Hollywood åpnet øynene for denne begavede skuespilleren. Det er mange talentløse jævler i Hollywood, Jeremy Renner har vært et offer for rævsleikere og talentløse mennesker som selger sin råtne sjel for å medvirke i en film. Først nå begynner karrieren til Jeremy Renner å ta av. Det er ikke for seint!

S.W.A.T. holder et fint tempo og man blir fort kjent med rollefigurene. Filmen tar av skikkelig mot slutten, det er sånn det skal være med denne type filmer som ikke får deg til å bruke de små grå. Vi har nok av klisjeer, men jeg sluker det, for filmen prøver ikke å være noe den ikke er. Det er en ærlig film, den er kun ute etter å underholde med stereotypiske rollefigurer og latterlige actionscener som ikke er realistiske.

S.W.A.T. er en fin og meget lett popcornfilm jeg aldri går lei av. Den prøver ikke annet enn å underholde med et syltynt manus og mye action. Mer forventer jeg ikke, og når skuespillerne har god kjemi og det er nok av homoerotiske scener med kameratskap klapper jeg i hendene. Det finnes mange dårlige popcornfilmer, S.W.A.T. er ikke en av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: