Visit my YouTube channel here.

Frozen (2010)

Frostbart.

Frozen følger formelen i Open Water. En gruppe på tre personer blir sittende fast i en skiheis, og det vil ta flere dager før det kommer hjelp. Kulda truer, en må på do, hva skal de gjøre for å komme ned?

Dette var en langtekkelig film uten fremdrift. Historien er ikke så dum for en som har høydeskrekk og redsel for sitt eget blod, det skal Frozen ha ett pluss i margen for. Nå kommer det en avsløring som røper mye av filmen, så ikke les videre hvis du ikke vil ha noe av handling røpet. En skulle nå tro at det var spennende og interessant nok med en gruppe på tre personer som sitter fast i en skiheis, det holder for meg. Men når det dukker opp en ulveflokk fikk jeg nok! Det er ikke vanskelig å skjønne at noen vil klare å komme seg ned når en flokk med ulver dukker opp fra intet. Her har vi en ulveflokk som er aggressive og som befinner seg i nærheten av et stort skisenter. Det er vanskelig å akseptere.

Det skjer veldig lite i Frozen. Filmen varer ganske lenge, rundt 85 minutter, hvis jeg ikke husker helt feil. Det er 30 minutter for lenge. Hva fylles så tiden med? Noen lange og totalt uinteressante historier fra en fyr som er singel. Hva faen? Dialogen er elendig, jeg måtte vri meg i godstolen en del ganger, det samme måtte jeg gjøre når ulvene skal sabotere for våre dumme helter.

Jeg ga Open Water en ny sjanse for noen uker siden. Filmen falt mer i smak da. Frozen kommer aldri til å få en ny sjanse, for dette var bare tull. Det eneste spennende er når en av rollefigurene prøver å klatre i vaieren som vognene er festet i, og om dama vil miste sin nese som ser ut som om den skal falle av hvert øyeblikk. Den nesa ser ikke god ut! Likte du ikke Open Water er jeg ganske sikker på at du vil hate Frozen.

2 thoughts on “Frozen (2010)”

    1. Tiden går sakte da, fem minutter føles ut som 15 minutter, og dermed havner man i en ond sirkel der man hele tiden følger med på klokka. Akkurat som på skolen når man ville hjem etter en dårlig dag. Tiden står stille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.