Visit my YouTube channel here.

Frozen 2 (2019)

Minner fra fortiden.

Bilde: 2.39:1
Lyd: Engelsk Dolby Digital Plus 7.1, Norsk Dolby Digital 5.1

De to søstrene forsøker å finne ut hva som foregår i en forhekset skog. Det leder dem til foreldrene deres og hva som hendte i fortiden når ting gikk galt. Kan de to søstrene og deres venner bli venner og komme til enighet med personene som bor i den forheksede skogen, og hva var hendelsen som gjorde dem til fiender?

Det måtte selvfølgelig komme en oppfølger til kassasuksessen Frozen. Den første filmen var grei nok, men som mann er jeg nok ikke i målgruppen når billetter og filmer skal selges. Og Frozen 2 forandrer ikke på det inntrykket.

Frozen 2 overrasker aldri med sin handling. Alt går på skinner, og man merker at filmen mangler noe meget viktig. Nemlig innhold. Historien er veldig tynn, og filmen har heller ingen morsomme scener.

Men synging blir det, og det er kun en låt som er god. Resten av sangene er forferdelige. Og det verste er at i den første halvtimen så synges det for full hals. Og pent høres det ikke ut, og ikke er det fengende heller.

Det blir mye fokus på de to søstrene. De andre karakterene blir nesten glemt. Eventyrfølelsen klarer heller ikke filmen å skape. Hele universet føles veldig lite og tomt ut. Scener etter scener føles veldig like ut. Filmen klarer ikke å engasjere, det hele er veldig flatt og livløst.

Frozen 2 vil nok fungere greit for yngre jenter som ikke har noen spesielle krav annet enn å følge noen prinsesser og synge noen sure sanger. Men for oss andre er det ingenting å hente her med det svake manuset.

Ekstramateriell:
Sing-Along Option
Song Selection
The Spirits of Frozen II (12 minutter)
Music Videos (6 minutter)
Did You Know??? (4 minutter)
Scoring a Sequel (4 minutter)
Gale Tests (4 minutter)
Into the Unknown in 29 Languages (3 minutter)
Deleted Scenes (18 minutter)
Deleted Songs (11 minutter)
Outtakes (3 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.