Visit my YouTube channel here.

Things to Do in Denver When You’re Dead (1995)

Be gone Jimmy… Fuckin’ gone!

Things to Do in Denver When You’re Dead har en fin rollebesetning, men manuset blir for svakt i lengden. Jimmy ‘The Saint’ Tosnia er en kar alle liker, og han har overlevd så langt i karrieren. Men han er ikke særlig smart når han gjør to fatale valg. Han får med seg gærningen Critical Bill, og han presterer å velge Critical Bill som en av to politimenn som skal grisebanke og skremme en ung jypling. Han presterer også å velge en spedalsk mann som den andre politimannen. Her har vi en gjeng på fem menn, tre av dem er oppegående, den fjerde er spedalsk og den siste er gal i hodet. Kanskje lurt å la de oppegående ta seg av en meget enkel jobb! Dette ødelegger mye av filmen for min del, det ble så dumt.

Steve Buscemi er en kar jeg liker svært godt, men han ser helt tullete ut som en leiemorder som nesten ikke prater. Mannen har ikke fysikken til denne rollen, han ser ut som en tynn tenåring i en altfor stor dress. Christopher Walken viser den kalde siden alle elsker, så han er alltid en reddende engel.

Jeg har sett denne filmen en del ganger, og jeg sitter hele tiden med følelsen av at filmen prøver å være en Quentin Tarantino-film. Den blir en slags blanding av Reservoir Dogs og Pulp Fiction. Men den varer 30 minutter for lenge, nesten to timer blir for mye. Det blir en del dødtid og noen unødvendige rollefigurer som ikke bidrar med noe som helst. Snakker da om de to kvinnene som er kjedelige. Den ene er i det minste pen, samme kan ikke sies om Fairuza Balk.

Things to Do in Denver When You’re Dead er en mørk film med mange gode skuespillere som bidrar med sitt. Men en feil som blir begått tidlig i filmen ødelegger for mye. Hvor dumme går det an å bli?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: