Visit my YouTube channel here.

The Heartbreak Kid (2007)

When she tells you to cock her, you cock her!

Farrelley-brødrene er tilbake med en ny komedie der Ben Stiller har hovedrollen. Han er 40 år og ugift, og det ser ikke lyst ut. Men en dag treffer han en jente, og etter kort tid gifter de seg. De gleder seg selvsagt til bryllupsreisen. Men det er ikke så lurt å gifte seg når du ikke kjenner din partner så godt. Det vil Eddie merke.

The Heartbreak Kid starter ikke så lovende, og jeg var redd for at dette var nok en sukkersøt kjærlighetskomedie med veldig lett humor som jeg har vokst i fra. Men etter den litt trege starten så begynner moroa når de nygifte setter seg bak rattet for å kjøre ned til Mexico for å nyte livet.

Ben Stiller er en ekspert i denne sjangeren, og han har god kjemi med sin utkårede Malin Akerman. Det er når de to har sin skjermtid i sammen at det blir virkelig morsomt. For når Eddie faller for en annen kvinne, så blir det sukkersøtt. Filmen byr på mye moro, men den blir også kjedelig til tider og filmen burde ha vært 30 minutter kortere, for to timer er for mye her.

The Heartbreak Kid er en helt ok komediefilm med noen morsomme scener, men som med så mange andre filmer i samme sjanger er den svært ujevn i kvalitet og rytme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: