Visit my YouTube channel here.

Hot Rod (2007)

hot-rod.jpg

I’m tweaking! I’ve been drinking green tea all goddamn day!

Rod sin stefar trenger et nytt hjerte, men forsikringsselskapet vil ikke betale for transplantasjonen. Så Rod må utføre et vågalt stunt for å samle inn $50000 dollar. Selv om Rod kaller seg stuntmann, er han helt udugelig. Men han skal tjene inn de pengene, slik at han kan endelig banke sin stefar. For han har et mål i livet, og det er å få sin stefar til å si at han er en mann. Men mye juling venter Rod.

Hot Rod er en ok komedie, men det er en film som blir irriterende i lengden med Andy Samberg som spiller Rod Kimble. Det første som slo meg var at han var en kloning av Ashton Kutcher på sitt verste, minus skrikestemmen til Kutcher. Ta litt Jon Heder også, da har du Andy Samberg. Det er ikke positivt i min verden.

Hot Rod holder en fjollete tone med fjollete beslutninger, og det blir noen småmorsomme scener ut av dette. Spesielt stuntscenene til Rod. Hot Rod kan best sammenlignes med Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby. Den smarte og geniale humoren fra Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby finner du ikke her. Hot Rod blir bare masete og prøver for mye til tider.

Hot Rod byr på skikkelig puddelrock, og spesielt Europe blir spilt mye. Hot Rod er en ok film, men det er ikke en film jeg kommer til å se flere ganger.

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.