Visit my YouTube channel here.

Charlie Bartlett (2007)

Sir, would it help if I said I’d be considerably less likely to end my life if you let us do this?

Ferris Bueller’s Day Off var en meget bra film, og det har vel ikke kommet en film som helt kan matche den. Så kom Charlie Bartlett. Charlie Bartlett følger den samme formelen med en gutt som alltid gjør noe galt. Han har foreldre med mye penger, men han har sine indre demoner som gjør at han stadig havner i trøbbel. Charlie Bartlett begynner på en ny offentlig skole, og det er ikke lett når han er vant med privatskoler. Ingen liker ham, men en dag finner han ut at han skal leke psykolog. Det ender med at han til slutt med sin partner deler ut medisiner. Han hjelper mange mennesker, men hjelper han seg selv?

Som nevnt ovenfor føler jeg at Charlie Bartlett er veldig lik Ferris Bueller’s Day Off. Tenk på Cameron Frye fra den filmen, og du finner veldig mange av ham i filmen Charlie Bartlett. Ferris Bueller’s Day Off er mer morsom enn Charlie Bartlett. Charlie Bartlett er mer alvorlig, men den har absolutt sine morsomme øyeblikk. Charlie Bartlett havner i sjangeren komediedrama.

Charlie Bartlett er velspilt og har gode rollefigurer. Det jeg falt for med Charlie Bartlett var dramaet som etter hvert overtok filmen. Det er en god film som er bra i alle ledd. Selvsagt er det noen underutvikla rollefigurer i filmen. Rollefiguren Charlie Bartlett er en mystisk ung gutt, og selv om vi aldri blir godt nok kjent med ham ødelegger ikke det rollefiguren. Lette rollefigurer, men det ligger mye mer bak enn det øyet ser. Robert Downey Jr. er god som seg selv her. Han passer ypperlig inn i Charlie Bartlett, og jeg likte scenene mellom ham og Anton Yelchin. Kat Dennings som spiller datteren til Robery Downey Jr., burde droppe sminken. Jeg har sett henne i noen filmer nå, og hun burde droppe liksminken. Det er ikke kult.

Charlie Bartlett er en film jeg varmt anbefaler. En flott film som byr på det meste.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.